Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Emily

Sivota apartmani: Vila Emily


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima peškire
- Vila ima privatan parking
- Preporuka za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Emily se nalazi u centru Sivote, na svega 50-ak m od marine i oko 250m od plaže "Galikos Molos" u Sivoti. Arhitektura vile Emiy je spoj modernog i tradicionalno-primorskog stila. Zbog svoje centralne pozicije, blizine marketa, taverni i barova, idealna je za porodice, kao i za parove koji žele da kvalitetno provedu svoje letovanje u Grčkoj. U okviru vile se nalaze studiji, apartmani i duplexi, sa potpuno opremljenim sa: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, LCD TV, peškiri, rešo, terasa. Vila ima sopstveni parking. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu, osim u 1/5 i 1/5+1 duplex apartmana, gde je doplata za korišćenje klima uređaja 5 € po danu i duplexu.

Struktura smeštaja: 
1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja. 
1/2+1 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva obična ležaja i fotelja na razvlačenje. 
1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri obična ležaja. 
1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, tri obična ležaja i jedan krevet na rasklapanje. 
1/4 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja sa dva obična ležaja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja. 
1/4 duplex apartman - u jednoj prostoriji kuhinja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji bračni ležaj. 
1/5 duplex apartman - u jednoj prostoriji kuhinja i jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji dva obična ležaja. 
1/5+1 duplex apartman - u jednoj prostoriji kuhinja, kanabe i fotelja na razvlačenje, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji dva obična ležaja.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 39.40805400, 20.24017500.Vila Emily cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE