Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Hotel Mourtos

Sivota apartmani: Hotel Mourtos


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima peškire
- Vila ima bazen
- Klima bez doplate

REZERVIŠITE ODMAH!

Hotel „Mourtos 4*“ se nalazi u centralnom delu turističkog mesta Sivota. Za poznavaoce Sivote Hotel „Mourtos“ se nalazi preko puta crkve u nastavku hotela Sivota. Jedan od najlepših objekata u Sivoti Vam pruža kako komfor i prostrane sobe, tako i mir i uživanje pored prelepog bazena. Od luke hotel Mourtos je udaljen oko 400 m, a od gradske plaže oko 500 m. U svom sastavu hotel poseduje recepciju, bar, salu za doručak (unutra i spolja), bazen za odrasle, i posebno bazen za decu, tuševe pored bazena i prostorije za presvlačenje. Sve sobe u zakupu Sole Azur-a imaju terase koje su okrenute ka bazenu. Parking se nalazi u nastavku hotela i pripada javnom delu. Izvrstan hotel sa odličnom lokacijom pružaju svakom tipu gostiju šansu da provedu lep i kvalitetan godišnji odmor. Preporuka za sve vrste gostiju. Usluga je noćenje sa doručkom.

Napomena: Iako sobe poseduju kuhinju u svom sastavu, zabranjeno je prženje i kuvanje. Kuvanje kafe, čaja i priprema sitnih stvari (kuvana jaja, priprema tosta, hrana za bebe) je dozvoljena.

1/2 studio

Dvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju spavaću sobu sa DVA spojena standardna kreveta, dva mala noćna stočića sa lampama, veliki noćni sto sa ogledalom, TV i ormar za stvari. Kuhinja sa malom trpezarijom se sastoji od frižidera, ugradne rerne sa dve ringle, malom pećnicom i aspiratorom, kao i sto za ručavanje sa dve stolice. Kupatilo se sastoji od toaleta, umivaonika, fena za kosu i tuš/kade za kupanje sa zavesom. Svaki studio poseduje sopstvenu terasu sa stolom i stolicama. U studijima je i centralni klima uređaj. Izuzetno komforni, prostrani studiji Vam pružaju izvrstan komoditet na Vašem letovanju. Usluga je noćenje sa doručkom.

1/3 studio

Trokrevetni studiji u svom sastavu poseduju spavaću sobu sa DVA spojena standardna kreveta, i sofom za spavanje. Sofa je veličine 190 x 70cm, dva mala noćna stočića sa lampama, veliki noćni sto sa ogledalom, TV i ormar za stvari. Kuhinja sa malom trpezarijom se sastoji od frižidera, ugradne rerne sa dve ringle, malom pećnicom i aspiratorom, kao i sto za ručavanje sa tri stolice. Kupatilo se sastoji od toaleta, umivaonika, fena za kosu i tuš/kade za kupanje sa zavesom. Svaki studio poseduje sopstvenu terasu sa stolom i stolicama. U studijima je i centralni klima uređaj. Izuzetno komforni, prostrani studiji Vam pružaju izvrstan komoditet na Vašem letovanju. Usluga je noćenje sa doručkom.

1/4 studio

Četvorokrevetni apartman u svom sastavu poseduju jednu spavaću sobu sa DVA spojena standardna kreveta, dva mala noćna stočića sa lampama, veliki noćni sto sa ogledalom, TV i ormar za stvari i kuhinjski deo sa još dva spojena standardna kreveta i ormanom, malom trpezarijom koja se sastoji od frižidera, ugradne rerne sa dve ringle, malom pećnicom i aspiratorom, kao i sto za ručavanje sa četiri stolice. Kupatilo se sastoji od toaleta, umivaonika, fena za kosu i tuš/kade za kupanje sa zavesom. Svaki apartman poseduje sopstvenu terasu sa stolom i stolicama. U apartmanima je i centralni klima uređaj. Izuzetno komforni, prostrani apartmani Vam pružaju izvrstan komoditet na Vašem letovanju. Usluga je noćenje sa doručkom.

- Usluga je noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje), 

- Čišćenje je svakodnevno (osim nedeljom).

- Promena posteljine i peškira je svakodnevno (mali i veliki peškir po gostu). 

- Klima uređaj – u ceni 

- Internet wi-fi – u ceni 

- Organizovan svakodnevni transfer do plaže mega ammos – uključen u cenu

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 39.40871200, 20.24604400.Hotel Mourtos cene 2022

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 39 603
Mob/Viber: 063 103 70 70


Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte pogledajte
OVDE

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Hotel Mourtos" na vreme!

REZERVIŠITE "Hotel Mourtos" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603