Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Hotel Mourtos


BazenBesplatan internetAC u ceniNov nameštajU centruNoćenje/doručak
Sivota apartmani letovanje 2024:
Hotel Mourtos


Gostima se sviđa zbog:

Obezbedjeni peškiri za goste smeštaja

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

Klima bez doplate

REZERVIŠITE ODMAH!

Hotel „Mourtos 4*“ se nalazi u centralnom delu turističkog mesta Sivota. Za poznavaoce Sivote Hotel „Mourtos“ se nalazi preko puta crkve u nastavku hotela Sivota. Jedan od najlepših objekata u Sivoti Vam pruža kako komfor i prostrane sobe, tako i mir i uživanje pored prelepog bazena. Od luke hotel Mourtos je udaljen oko 400 m, a od gradske plaže oko 500 m. U svom sastavu hotel poseduje recepciju, bar, salu za doručak (unutra i spolja), bazen za odrasle, i posebno bazen za decu, tuševe pored bazena i prostorije za presvlačenje. Sve sobe u zakupu Sole Azur-a imaju terase koje su okrenute ka bazenu. Parking se nalazi u nastavku hotela i pripada javnom delu. Izvrstan hotel sa odličnom lokacijom pružaju svakom tipu gostiju šansu da provedu lep i kvalitetan godišnji odmor. Preporuka za sve vrste gostiju. Usluga je noćenje sa doručkom.

Napomena: Iako sobe poseduju kuhinju u svom sastavu, zabranjeno je prženje i kuvanje. Kuvanje kafe, čaja i priprema sitnih stvari (kuvana jaja, priprema tosta, hrana za bebe) je dozvoljena.

1/2 studio

Dvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju spavaću sobu sa DVA spojena standardna kreveta, dva mala noćna stočića sa lampama, veliki noćni sto sa ogledalom, TV i ormar za stvari. Kuhinja sa malom trpezarijom se sastoji od frižidera, ugradne rerne sa dve ringle, malom pećnicom i aspiratorom, kao i sto za ručavanje sa dve stolice. Kupatilo se sastoji od toaleta, umivaonika, fena za kosu i tuš/kade za kupanje sa zavesom. Svaki studio poseduje sopstvenu terasu sa stolom i stolicama. U studijima je i centralni klima uređaj. Izuzetno komforni, prostrani studiji Vam pružaju izvrstan komoditet na Vašem letovanju. Usluga je noćenje sa doručkom.

1/3 studio

Trokrevetni studiji u svom sastavu poseduju spavaću sobu sa DVA spojena standardna kreveta, i sofom za spavanje. Sofa je veličine 190 x 70cm, dva mala noćna stočića sa lampama, veliki noćni sto sa ogledalom, TV i ormar za stvari. Kuhinja sa malom trpezarijom se sastoji od frižidera, ugradne rerne sa dve ringle, malom pećnicom i aspiratorom, kao i sto za ručavanje sa tri stolice. Kupatilo se sastoji od toaleta, umivaonika, fena za kosu i tuš/kade za kupanje sa zavesom. Svaki studio poseduje sopstvenu terasu sa stolom i stolicama. U studijima je i centralni klima uređaj. Izuzetno komforni, prostrani studiji Vam pružaju izvrstan komoditet na Vašem letovanju. Usluga je noćenje sa doručkom.

1/4 studio

Četvorokrevetni apartman u svom sastavu poseduju jednu spavaću sobu sa DVA spojena standardna kreveta, dva mala noćna stočića sa lampama, veliki noćni sto sa ogledalom, TV i ormar za stvari i kuhinjski deo sa još dva spojena standardna kreveta i ormanom, malom trpezarijom koja se sastoji od frižidera, ugradne rerne sa dve ringle, malom pećnicom i aspiratorom, kao i sto za ručavanje sa četiri stolice. Kupatilo se sastoji od toaleta, umivaonika, fena za kosu i tuš/kade za kupanje sa zavesom. Svaki apartman poseduje sopstvenu terasu sa stolom i stolicama. U apartmanima je i centralni klima uređaj. Izuzetno komforni, prostrani apartmani Vam pružaju izvrstan komoditet na Vašem letovanju. Usluga je noćenje sa doručkom.

- Usluga je noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje),
- Čišćenje je svakodnevno (osim nedeljom).
- Promena posteljine i peškira je svakodnevno (mali i veliki peškir po gostu).
- Klima uređaj – u ceni
- Internet wi-fi – u ceni
- Organizovan svakodnevni transfer do plaže mega ammos – uključen u cenu

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 39.40871200, 20.24604400.Hotel Mourtos cene 2024

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 23.05.2024
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Sivota.