Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Atanasios


Besplatan internetU centruParkingDvorišteZa parove
Sivota apartmani letovanje 2024:
Vila Atanasios


Gostima se sviđa zbog:

Obezbedjeni peškiri za goste smeštaja

Besplatan bežični internet

Mogućnost parkiranja

REZERVIŠITE ODMAH!

Mala vila na odličnoj lokaiji, u centru Sivote, pored centralnog trga i parka, a ipak dovoljno izdvojena od letnje vreve i buke. Od šetališta uz more je udaljena oko 200 metara i od najbliže, Galikos Molos, plaže oko 700 metara. U vili Atanasios, agencija ima lepe male studije na prizemlju, okrenute pozadi prema dvorištu i zelenelu, gde se nalazi i parking.

Mali dvokrevetni studio sadrži kuhinjsku nišu (opremljenu za tzv. lako kuvanje, sa jednom rešo-ringlom), manji francuski ležaj namešten uza zid, kupatilo sa tuš kabinom i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Terasa je  okružena cvecem i pravi je izbor za ljubitelje mira i tišine. Veličina studija je cca 13 kvm + terasa. Svi studiji su opremljeni klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta) i bežičnom internetom za ograničeni broj korisnika (uključen u cenu), TV – om, malim ormanom i fenom.

Vila Atanasios je B kategorije, ima peškire i sopstveni parking za ograničen broj vozila. Odličan izbor za one koji vole da su u centru letovališta, a ipak dovoljno daleko od gužve. Napomena za pripremanje hrane: posudje je ograniceno i dozvoljeno je pripremanje doručka i lake i brze hrane poput špageta, viršli, jaja... ali ne i prženje ribe i sličnih namirnica jakog i intezivnog mirisa.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 39.405941, 20.240414.Vila Atanasios cene 2024

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 25.04.2024
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Sivota.