Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Porto Sivota

Sivota apartmani: Vila Porto Sivota


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima peškire
- Klima bez doplate

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Porto Sivota je smeštena na fantastičnoj lokaciji, na 70m od marine i samo 200m od plaže "Galikos Molos". Porto Sivota je novoizgrađena vila koja se nalazi nedaleko od marine u centru svih dešavanja, u blizini taverni, barova, picerija, marketa... Njena arhitektura je spoj modernog i tradicionalnog stila. U svom sastavu vila ima studije i apartmane besprekorno opremljene kuhinjom sa trpezarijskim stolom i stolicama, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje, predvidjena za smeštaj 2-4 osobe. Moguće je parkiranje ispred vile i nedaleko od vile. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu. Struktura smeštaja je kako sledi: 
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ili dva obična ležaja. 
1/2+1 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ili dva obična ležaja i jedan pomoćni ležaj za dete do 12 godina. 
1/4 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan običan ležaj i jedan kanabe, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.

Sadržaj studija: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, fen za kosu, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, LCD TV, peškiri, rešo, terasa. 
Sadržaj apartmana: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, fen za kosu, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, LCD TV, peškiri, terasa. 

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 39.40862000, 20.24038900.Vila Porto Sivota cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE